Winkelmandje - 0 producten

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Voor 16.00 uur besteld, binnen 24 uur gratis bezorgd! Direct leverbaar!

Hoe kunnen wij u helpen?

Product was successfully added to your shopping cart.

Beoordelingen


Gerda
 (Geplaatst op 06-11-2017)

Wat een mooie boom erg blij mee Eindelijk een die echt lijkt en zo mooie vorm.

Suzanne
 (Geplaatst op 30-10-2017)

De bestelling was snel en netjes verzorgd. 
Schitterende boom.

Marianne
 (Geplaatst op 23-10-2017)

Heel goed, zeer snelle levering. Volledige en goede informatie over de kerstbomen, duidelijke foto’s, zodat je een goed idee krijgt

Hellen
 (Geplaatst op 17-10-2017)

Goed, bij de eerste levering ontbrak en Guirlande. Na mailcontact hadden we deze binnen een dag in huis!

Anoniem
 (Geplaatst op 12-10-2017)

Onze ervaring is prima. Mooi product vlotte bezorging

Sylvia
 (Geplaatst op 05-10-2017)

Ik wil even laten weten heel erg blij te zijn met de prachtige kerstboom, en ik wens jullie alle een hele fijne Kerstdagen toe, groetjes sylvia.

Marijke
 (Geplaatst op 30-12-2016)

Net de kerstboom ontvangen. Heel erg bedankt voor de snelle levering. Het is een prachtige boom en alles werkt naar behoren.
Nogmaals dank en een goede jaarwisseling gewenst.

Barbara
 (Geplaatst op 27-12-2016)

Netjes en goed

Ricardo
 (Geplaatst op 27-12-2016)

Hele goede service. Denkt echt mee met de klant! Gaat veel verder dan alle anderen leveranciers. Ik raad jullie iedereen aan! Product bleek later niet op voorraad, maar werd netjes medegedeeld met de mogelijkheid de aankoop te cancellen

Cleo
 (Geplaatst op 23-12-2016)

Goede service! De kerstboom is van goede kwaliteit.

Diana83
 (Geplaatst op 19-12-2016)

Goede website, snelle levering. Ik kan het bestellen bij dit bedrijf aanraden

Renske
 (Geplaatst op 08-12-2016)

De kunstboom afmetingen waren precies wat we zochten. Snelle en perfecte levering.

Ryan
 (Geplaatst op 05-12-2016)

Ben zeer tevreden goede kwaliteit......

Rene Welling
 (Geplaatst op 23-11-2016)

Gisteren de boom ontvangen de Luxury Tree Warm Bordeaux van 180 cm
Vandaag opgezet, en moet zeggen dat ik erg blij verrast ben, een erg goede kwaliteit prijsverhouding.
Morgen gaan de ballen erin, dan kan ik vandaag nog de boom kneden zoals ik hem hebben wil.

Dit wordt met recht onze eerste echte LUXURY BOOM, en ben er super blij mee.

Henk
 (Geplaatst op 15-11-2016)

Niet van echt te onderscheiden! bedankt voor snelle service

Thijs
 (Geplaatst op 07-11-2016)

Zie mijn waardering!

Stephan
 (Geplaatst op 04-11-2016)

Goede leveringsinstelling. Goed invoelend vermogen. Oplossing gericht. Goede communicatie met de klant.

Mark
 (Geplaatst op 29-10-2016)

Gewoon goed!

Arjan
 (Geplaatst op 21-10-2016)

Duidelijk, snel,en goed verpakt verzonden.

Robbert
 (Geplaatst op 17-10-2016)

Fijn en klantvriendelijk bedrijf

Wietske
 (Geplaatst op 15-10-2016)

Heel gemakkelijk op te zetten en goed

Helene
 (Geplaatst op 11-10-2016)

We wilde eerst een andere kunstkerstboom kopen maar die was helaas niet op voorraad terwijl dit wel op de site stond. Gellukkig kwam er na mailcontact een oplossing en zijn we zeer tevreden met de boom.

Eva de Witte
 (Geplaatst op 06-10-2016)

Overzichtelijke site. Goede info en snelle levering. Zeer tevreden.

Anoniem
 (Geplaatst op 03-10-2016)

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Machtelijn
 (Geplaatst op 03-10-2016)

Prachtige boom. Supersnel op te zetten. Alle lof.

Bas
 (Geplaatst op 27-09-2016)

Snelle levering, product voldoet geheel.

Charlotte
 (Geplaatst op 22-09-2016)

Product kwam niet helemaal overeen met de informatie/foto, echter desalniettemin tevreden met product en snelle levering

Dianne
 (Geplaatst op 17-09-2016)

Zeer snelle levering en prima verzorging zending.

Dimitri
 (Geplaatst op 14-09-2016)

Goede en snelle services. Duidelijke omschrijving bij het artikel

Tamara
 (Geplaatst op 31-08-2016)

Goede website duidelijke foto's. Goede ervaring

Albert van Dijk
 (Geplaatst op 05-01-2016)

Overzichtelijke site. Goede info en snelle levering. Zeer tevreden.

Fam. Bakker
 (Geplaatst op 28-12-2015)

Hartelijk dank voor de plezierige correctie op de aanschaf van de kerstboom. De flikkerende lamp is nu helemaal uit! Ik vind dat eea echt zeer snel en naar tevredenheid is opgelost en de boom is fraai.

Maria
 (Geplaatst op 23-12-2015)

Heel positief, mooie kwaliteit en veel lampjes!

Hanneke
 (Geplaatst op 22-12-2015)

Was de eerste keer dat ik hier beselde. Overzichtelijk website en een snelle levering

Vincent
 (Geplaatst op 21-12-2015)

Zou handig zijn om de diameter al direct te vermelden. Moest nu zoeken op de site en kon het uiteinelijk wel vinden. Verder mooie boom met veel kerstballen

Bart Jan
 (Geplaatst op 19-12-2015)

Al enige tijd op zoek geweest naar een kunstkerstboom. Diverse bomen zijn de revue gepasseerd maar geen een voldeed aan onze verwachtingen. Totdat we deze site tegenkwamen. De site was overzichtelijk en duidelijk, recensies waren goed. Deze boom besteld, en direct waren we enthousiast. Deze boom is niet van echt te onderscheiden. Ook de klantenservice is behulpzaam en doen alles wat in hun vermogen ligt om je te helpen. Wat ons betreft een 10 met een griffel. Dank en een pluim voor xmasdeco.nl. Een voorbeeld voor velen!

Bernard
 (Geplaatst op 17-12-2015)

Zeer natuurlijke boom, niet van echt te onderscheiden. Meeste mensen denken dat we een echte boom in huis hebben.
Makkelijk in elkaar te zetten.
Verlichting is ook leuk, 8 standen voor knipperen, langzaam aan/uit, continu aan, en combinaties.

Volgende dag geleverd.

Johan
 (Geplaatst op 14-12-2015)

Prachtige boom. Snel op te zetten.Supersnelle nalevering van ontbrekende onderdeel. Prima service.

De Haas
 (Geplaatst op 09-12-2015)

Voor de eerste keer een kunst kerstboom gekocht. Boom was prachtig, maar we konden er toch niet aan wennen. Eerst nog gedacht aan een grotere, maar toch maar niet gedaan. Mailcontact gehad met klantenservice en zo'n snelle en fijne service maak je niet vaak meer mee. Boom werd kosteloos weer opgehaald, zonder een nieuwe bestelling te hoeven plaatsen.
Echt toppie! ! Misschien volgend jaar de stap naar een kunst kerstboom wagen. ....

Danielle
 (Geplaatst op 08-12-2015)

Snelle levering. Prima afgehandeld. En een mooi product, net echt!

Bea
 (Geplaatst op 08-12-2015)

Na een uurtje takken vormen, stond hij dan, wat een prachtige boom!
Met fijne, beschaafde lichtjes en precies de goede maat.
In geen enkele winkel heb ik de afgelopen weken tijdens mijn zoektocht zo'n mooie boom gezien en dat voor 119,- Euro incl. bezorging, SUPER !

Bastiaan
 (Geplaatst op 06-12-2015)

Ik ben erg tevreden over de shop. Bestelling werd snel geleverd en er stond voldoende informatie over het bestelde product op de website! 
Ook de prijs was aantrekkelijk...

Francisca
 (Geplaatst op 04-12-2015)

Prima ervaring! Na klacht: zeer goede afhandeling! Een tevreden klant!

Maarten
 (Geplaatst op 03-12-2015)

Zeer goed, snelle levering.

Rianne
 (Geplaatst op 02-12-2015)

Prima en betrouwbaar in wat ze beloven. De snelle informatie. Het bleek dat het artikel niet meer op voorraad was. Daar werd ik erg snel over geïnformeerd.

Antoine
 (Geplaatst op 02-12-2015)

Mooi product alleen lijkt het niet helemaal hetzelfde als op website. Bestelservice zeer goed.

George
 (Geplaatst op 29-11-2015)

Goede ervaring, zou er best weer wat willen bestellen wanneer ik iets nodig heb.

Pieter-Jan
 (Geplaatst op 28-11-2015)

Goed vindbaar, snelle levering. Op de site iets grotere foto’s van de producten zou mooi zijn (is op andere sites ook een probleem).

Tinus
 (Geplaatst op 25-11-2015)

Al met al goed, meer en betere info over bestelling

Josette
 (Geplaatst op 16-11-2015)

Mooi product! Beter dan op de foto’s! Proberen om op de een of andere manier toch nog duidelijkere afbeeldingen op de website te krijgen.

Natasja
 (Geplaatst op 14-11-2015)

De start was goed voor de eerste opdracht, de vervolgopdracht liep wat moeizaam. Ik moest er zelf achteraan om uitsluitsel te krijgen en dat dan teleurstellend.... Wel een goede site met goede kleurweergave en makkelijk bestellen.

Mario en Elly
 (Geplaatst op 10-11-2015)

De communicatie verliep goed en vlot. De levering liet wel even op zich wachten (zie verder). Over het produkt zelf zijn we alsnog tevreden.

Victor van der Hallen
 (Geplaatst op 06-11-2015)

Hallo Xmasdeco,
Nog erg bedankt voor de vervangende kerstboom. Ik was bang dat het lang zou gaan duren, fijn dat het zo snel kon. Bij deze werkt de lampjes prima!

Hellen
 (Geplaatst op 04-11-2015)

Alles verliep heel vlot en werd keurig thuisbezorgd! Ben erg tevreden over de kerstboom.

Janneke
 (Geplaatst op 03-11-2015)

Goede beschrijving, top boom!

Tom Koopman
 (Geplaatst op 01-11-2015)

Snelle reactie op bestelling. De bestelling zelf was onverwacht snel binnen. Een aanrader om bestellingen te plaatsen.

Eugène
 (Geplaatst op 29-10-2015)

Gans perfekt! Ik ben helemaal tevreden!

Jan
 (Geplaatst op 26-10-2015)

bedankt voor de snelle levering dit is top

Joke
 (Geplaatst op 21-10-2015)

Heel hartelijk dank voor de vriendelijke hulp en de prachtige kerstboom!
Ik zal niet nalaten om het te vertellen aan al wie het wil horen (en ook aan diegene die het niet willen horen)!

Anita de Vette
 (Geplaatst op 18-10-2015)

De ervaring die ik heb gehad met de bestelling bij dit bedrijf is heel goed verlopen en ik ga hier zeker meer bestellen als ik weer kerstdecoratie o.d. nodig heb.

Gijs
 (Geplaatst op 15-10-2015)

zoals het hoort bij een online winkel, bestellen, betalen, en binnen enkele dagen je bestelling in huis hebben

Anoniem
 (Geplaatst op 04-10-2015)

Overzichtelijke website. Helaas per telefoon lasting te bereiken maar daarintegen werd er op mijn email direct gereageerd.

JW
 (Geplaatst op 19-09-2015)

Mijn ervaring is uitstekend met dit bedrijf, goede informatie, snelle levering

Jolande
 (Geplaatst op 15-09-2015)

Heb hele goede ervaring met de after sales. De door mij bestelde kerstboom vertoonde een defect. 05-12-2014 Telefonisch contact gezocht en binnen 5 minuten was alles opgelost. Mijn boom teruggestuurd en de volgende dag 06-12-2014 reeds een vervangende boom ontvangen. Dit noem ik TOPSERVICE.

Stefan
 (Geplaatst op 12-07-2015)

Als prettig en gemakkelijk ervaren

Caroline
 (Geplaatst op 06-01-2015)

Tevreden met het product. Ook per email uitstekend geholpen toen er bij mij even wat verwarring was over mijn betaling die wel of niet aangekomen was.

Angelique
 (Geplaatst op 05-01-2015)

Goed gevulde kerstboom met mooie decoratie! De kleur rood geeft de perfecte kerstsfeer! Fijne kerstdagen gewenst

Tessa
 (Geplaatst op 29-12-2014)

De aankoop verliep niet zonder problemen. Door een storing in het betalingsverkeer bij ABN/AMRO kon de bestelling aanvankelijk niet voltooid worden. Uw bedrijf heeft me de volgende ochtend gemaild...

Xander
 (Geplaatst op 27-12-2014)

Zeer goed, mooie product

Marcel
 (Geplaatst op 24-12-2014)

De bestelling was snel en netjes verzorgd. 


Wilfred
 (Geplaatst op 15-12-2014)

Het kooptraject van de kunstkerstboom liep soepel (snelheid van handelen). De boom zit uitstekende verpakt!

Edenique
 (Geplaatst op 13-12-2014)

In 1 woord: Super!! 
En de levering was snel.

Andre Beaumont
 (Geplaatst op 13-12-2014)

Perfect

Jan en Gerrie
 (Geplaatst op 12-12-2014)

Wij zijn super tevreden. Snelle levering. Prima kwaliteit!

Marco
 (Geplaatst op 12-12-2014)

Goede snelle service. Na verkeerde levering is de fout heel snel en correct hersteld. Erg fijn!

Dagmar Zoethoutmaar
 (Geplaatst op 09-12-2014)

Extra meegeleverde guilande werkt erg goed om de voet aft e werken. Ook fijn date er een instructiefilm is waarop getoont wordt hoe de boom opgezet moet worden.

Janet
 (Geplaatst op 08-12-2014)

Uitgebreide uitleg op de site met foto's De kleuren op de foto waren iets anders als in het echt. In het echt waren ze nog mooier!

Bram
 (Geplaatst op 07-12-2014)

Snelle levering,goede service. Kerstballen zijn prachtig! Mooie kleuren.

Thijs
 (Geplaatst op 07-12-2014)

Prima ervaring met de eerste keer bestellen, vandaar dat we de tweede keer wederom besteld hebben. Mooi assortiment met goede info over het artikel

Anne
 (Geplaatst op 06-12-2014)

Ik heb gemaild voor wat informatie en kreeg zeer snel een zeer goed advies , waardoor ik nu de perfecte boom in huis heb!

Wouter
 (Geplaatst op 04-12-2014)

Op de website staat er te veel tekst onder de artikelen. Dit zou of korter moeten of anders opgemaakt, meer tussenruimte of afwisseling in lettertype/grootte. Nu nodigt het niet uit om alles te lezen.

Menno
 (Geplaatst op 30-11-2014)

Snelle levering en mooie produkten, een fijne webshop.

Jeanette
 (Geplaatst op 28-11-2014)

Een positieve ervaring. We hadden per ongeluk verkeerde kleur besteld maar konden ze zonder problemen ruilen voor de juiste kleur. 






Margot
 (Geplaatst op 27-11-2014)

Tot hiertoe tevreden. Mogelijk idee is bestellen via website en afhalen in winkel?
Webside qua bestellen kan beter

Anoniem
 (Geplaatst op 27-11-2014)

Erg goed, prima service

Annemarijke
 (Geplaatst op 26-11-2014)

Mooie produkten. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de boom.

Anoniem
 (Geplaatst op 26-11-2014)

Goede ervaring met de vriendelijke medewerker, minder goed goede ervaring door de veel te late levering. De medewerker was heel vriendelijk en heeft er alles aan gedaan om de levering in goede banen te leiden en mij telefonisch op de hoogte te houden. De bestelling had er vrijdag moeten zijn, maar kwam pas de woensdag daarna. Mijn bestelling was bij de courier een paar keer op een verkeerde route terecht gekomen. Jammer, verbeterpunt is dus meer zorgvuldigheid betrachten bij de levering

Henk
 (Geplaatst op 25-11-2014)

Snelle levering, professionele service en website, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Maarten
 (Geplaatst op 24-11-2014)

Alles was uitstekend

Ed en Anne-Marie
 (Geplaatst op 18-11-2014)

De betaalservice vonden we een fantastische. Veel keuze in kleur en formaat.

Marie
 (Geplaatst op 16-11-2014)

Goed product ziet er heel mooi en verzorgd uit

Hortensia
 (Geplaatst op 15-11-2014)

Goede ervaring met de vriendelijke medewerker, minder goed goede ervaring door de veel te late levering. De medewerker was heel vriendelijk en heeft er alles aan gedaan om de levering in goede banen te leiden en mij telefonisch op de hoogte te houden. De bestelling had er vrijdag moeten zijn, maar kwam pas de woensdag daarna. Mijn bestelling was bij de courier een paar keer op een verkeerde route terecht gekomen. Jammer, verbeterpunt is dus meer zorgvuldigheid betrachten bij de levering.

Karel
 (Geplaatst op 15-11-2014)

Het is mijn goed bevallen. Alles is keurig afgeleverd. Mooie volle sneeuwboom.

Anoniem
 (Geplaatst op 14-11-2014)

Mijn bestelling is naar wens

Rosemarie
 (Geplaatst op 09-11-2014)

Een dikke pluim, overzichtelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering. Wat wil je nog meer... Alles was perfect!

Koen
 (Geplaatst op 07-11-2014)

Perfecte boom en duidelijke communicatie, snelle levering

Dafne
 (Geplaatst op 06-11-2014)

Snelle levering. Alles volgens afspraak. Kwaliteits- prijsverhouding prima

Renate
 (Geplaatst op 04-11-2014)

Betrouwbare site om je aankoop te doen!

Anoniem
 (Geplaatst op 01-11-2014)

Prima

Thijs en Anne
 (Geplaatst op 01-11-2014)

We hebben de sneeuwboom wat we hebben besteld, keurig thuis afgeleverd gekregen. De vriendelijkheid en snelle oplossing zoeken bij probleem IDeal betaling. Hou in de gaten als betaling op de rekening moet worden gestort omdat er een storing bij Ideal is, de bestelling niet wordt vergeten.

Maarten van Loon
 (Geplaatst op 18-09-2014)

De boom is van ontzettende goede kwaliteit. Veel beter dan wat ik in de winkels bekeken heb. De verzending verliep soepel en was snel in huis. Alles was netjes verpakt en de boom stond binnen no-time. Een echte aanrader!

Waarom Xmasdeco?
    • Meeste waarde voor je geld
    • Gratis verzending
    • Unieke all-in-one pakketten
    • Beste levensechte kunstbomen
    • Super snel klaar voor de kerst!
    • Inclusief LED-verlichting